Helah untuk Memenangi Tiket Loteri Gores

Salah satu helah mudah tentang cara memenangi loteri ialah bermain permainan lotto yang betul. Seperti yang anda ketahui, terdapat banyak permainan loteri termasuk pilihan 3, pilih 4, pilih 5, loteri negeri, dan tiket loteri gores jackpot slot online
Saya memiliki kedai serbaneka dan daripada apa yang saya lihat, saya telah melihat lebih banyak pemenang daripada permainan awal berbanding permainan lotto lain. Sebabnya bukan kerana pemain pencakar lebih bertuah. Ini kerana permainan awal mempunyai peluang terbaik untuk menang berbanding permainan lain. Itulah sebabnya, permainan tiket loteri terbaik untuk dimainkan ialah tiket loteri gores.
Anda tidak perlu mengetahui sebarang sistem loteri yang rumit atau panduan ahli matematik untuk memikirkan nombor. Malah, hanya dengan membelanjakan wang loteri anda yang besar untuk bermain tiket awal akan meningkatkan keputusan keseluruhan anda dalam loteri.
Pasti, anda mungkin tidak memenangi $1,000,000 atau hadiah yang lebih besar tetapi anda mungkin tidak akan memenanginya sama ada bermain permainan loteri besar. Kemungkinan permainan loteri besar adalah sangat buruk sehingga anda lebih baik membelanjakan semua wang loteri anda ke arah permainan pencakar. betul tu. Satu perubahan kecil ini akan sangat membantu anda untuk menggandakan atau kadangkala tiga kali ganda keputusan anda dalam memenangi lebih banyak dalam lotto.
Ini adalah sesuatu yang hampir 90% (atau lebih) orang tidak tahu. Malah, pelanggan loteri tetap di kedai saya tidak mengetahui rahsia mudah ini. Mereka berfikir bahawa mereka boleh menang besar dalam lotto besar tetapi apa yang saya lihat ialah mereka jarang menang besar (atau pemenang kecil) untuk lotto besar.
Walau bagaimanapun untuk permainan loteri awal, saya melihat LEBIH BANYAK pemenang daripada SEBARANG permainan lotto lain setiap hari. betul tu. Kemungkinan besar, anda tidak akan memenangi loteri besar. Tetapi anda akan memenangi pencakar. Jadi pada kali seterusnya, anda berfikir tentang “Oh…ya! Saya akan menjadi pemenang juta dolar seterusnya”, berhenti dan bersikap realistik!
Saya telah menjadi peruncit loteri selama hampir 5 tahun dan orang yang berfikir bahawa mereka akan menjadi pemenang akhirnya BUKAN menjadi pemenang. Dan orang yang akhirnya menjadi pemenang biasanya adalah pemain kad calar. Itu kerana orang menang lebih banyak daripada menang loteri. Anda perlu mendapatkan ini! Ini bukan hanya kerana saya sendiri suka permainan scratchers. Sebaliknya, ia adalah fakta! Ini kerana permainan scratcher mempunyai peluang terbaik untuk tempoh kemenangan.
Jadi jika anda boleh belajar satu perkara daripada artikel ini, dapatkan ini. Anda mempunyai peluang yang lebih baik untuk memenangi pencakar daripada memenangi permainan loteri besar seperti berjuta-juta mega atau bola kuasa atau loteri negeri anda. Jika anda ingin belajar bagaimana untuk menang dalam loteri, berhenti membelanjakan begitu banyak wang dalam lotto besar dan sebaliknya, gunakan wang itu untuk bermain dalam permainan awal. Cuba ia. Cuba sebagai percubaan dan lihat perbezaan hasilnya.
Jika anda melakukan perubahan kecil yang mudah ini, saya boleh menjamin bahawa anda akan mendapat keputusan yang lebih baik daripada membuang wang anda dalam permainan loteri negeri. Oleh itu, hentikan pembaziran wang hasil titik peluh anda dalam lotto besar dan mula gunakan wang itu untuk bermain permainan awal. Anda tidak akan mendengar lagi “Maaf, bukan pemenang” tetapi mula mendengar “Tahniah, anda adalah pemenang!” Semoga berjaya!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *